logo uithoek gebrokenwit
 • Gezamelijk kamp
 • Brrr 2013
 • De Uithoek
 • Nieuw naambord
Gezamelijk kamp

Gezamelijk kamp

Brrr 2013

Brrr 2013

De Uithoek

De Uithoek

Nieuw naambord

Nieuw naambord

De Leiding

Morvin

Hallo! Mijn naam is Morvin Mac nac, mijn uithoek tijd begon toen ik op mijn 7/8e jaar toen ik als jongetje naar de welpen ging.
In de jaren daarop verkenner, rowan en pivo geweest. In mijn pivo tijd werd ik gevraagd als staf.
Heb 5 jaar esta’s gedaan en daarna een jaar scouts, Het jaar daarna welpen en kabouters.
Nu draai ik voor het 4e jaar bij de meidengroep de gidsen als staf.
In het dagelijks leven werk ik als assistent logistiek medewerker, werkzaamheden in en buiten het magazijn met de heftruck. Laden en lossen van vrachtwagens,palletbeheer , en andere werkzaamheden.
 
Het leukste aan scouting vind ik altijd de gave progamma,s zoals spooktochten , kampvuur maken, thema,s , vlot bouwen , en nog zoveel meer leuke dingen. scouting heeft ook veel humor , lol , samenhorigheid en plezier te bieden
niks moet, veel mag en is veelzijdig.
 
Groetjes,
 
Morvin

Kim

Hoi,

Mijn naam ik Kim Oudshoorn. Ik ben 22 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Ik ben bij de scouting gekomen toen ik 11 jaar was.  Bij de scouts ben ik begonnen, toen ben ik naar de Explorers gegaan en als laatste naar de Pivo's. Nu ben ik staf van de gidsen groep. Ik heb al 13 kampen meegemaakt en ontelbaar veel weekenden. In het dagelijks leven ben ik directiesecretaresse bij een textiel drukkerij. Het allerleukste van de scouting vind ik dat je helemaal jezelf kan zijn. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, alles is goed zo lang je maar lol hebt! Er is geen competitiestrijd bij de scouting en dat vind ik zelf erg prettig. Ook zijn de kampen en de weekenden voor mij de hoogtepunten van een scouting seizoen. Ik hoop nog lang bij de scouting te blijven en veel leuke dingen mee te maken. 

Groetjes,

Kim

Anika

Hallo! Ik ben Anika Willemsen en ben zo'n 9 jaar bij de uithoek, waarvan het vijfde jaar als Gidsenstaf.

In het dagelijks leven werk ik bij VU medisch centrum als onderwijskundig adviseur e-learning, dus alles met een digitaal tintje. 

Het leukste bij de gidsen vindt ik de programma's die net wat anders zijn dan normaal en het liefst dan ook nog met een leuk thema erbij. Dat je naar huis gaat en denkt: hebben we nu echt net golf gespeeld vanaf het dak en een spooktocht bedacht waarbij de schurk afgevoerd wordt in de kofferbak van een auto? Kortom, zonder scouting is het leven net iets te normaal.

Valerie

Hoi! Mijn naam is Valerie Kroft en ik ben nu al zo'n vier jaar Gidsenstaf. Meer dan tien jaar geleden ben ik lid geworden van de Uithoek, en ben nooit meer weggegaan. Het allerleukste aan de Gidsen vind ik dat ze super stoer zijn en tegen een stootje kunnen. De leukste opkomsten vind ik de vrijdagavonden dat we iets 'echt scoutings' doen: Pionieren, een GPS-tocht, en natuurlijk een vuurtje stoken!

Esmé

'Hoi! Mijn naam is Esmé en ik ben 21 jaar. Ik studeer zang aan het conservatorium in Haarlem en als ik klaar ben met mijn studie ben ik professioneel zangeres en professioneel pop/sessie musicus. Mijn lijfspreuk is: live love laugh. Dit omdat ik altijd geniet bij alles wat ik in het leven doe. Zonder lachen is er toch niks aan?Dit wordt mijn 15e jaar bij de Uithoek en mijn 2e jaar als Gidsenstaf.
Vroeger heb ik altijd bij de gemengde groepen gezeten maar de meidengroep bevalt mij heel goed!Het leukste wat ik altijd bij de scouting vond is: alles kan, niks moet! Bedacht je iets gaafs? Gewoon doen! Ook heb ik een super leuke vriendengroep opgebouwd bij de Uithoek en daarom ga ik nog steeds met heel veel plezier naar de Uithoek.'

Suus

Ik ben Suus, nu al 2 jaar staf bij de Gidsen. Hiervoor ben ik Kabouter, Gids, Sherpa, Pivo en WEK staf geweest en heb dus al heel wat weekenden gesleten op de Uithoek. Doordeweeks studeer ik aan de Academische Pabo in Leiden, waar ik nu in mijn laatste jaar zit. Het allerleukste aan de Gidsen vind ik de programma's dat we iets bedenken waarvan we niet precies weten hoe het gaat uitpakken omdat het helemaal nieuw of lekker gek is, en dat onze meiden er een onvergetelijk programma van maken!

Ingeborg

Hallo, ik ben Ingeborg en ik ben 23 jaar. Voordat ik gidsenstaf ben geworden heb ik nooit van mijn leven bij scouting gezeten en wat heb ik toch een hoop gemist! Alle leuke, gezellig maar ook leerzame avonden en kampen zijn super! In het dagelijks leven studeer ik toegepaste psychologie. Wat ik zo leuk vind in mijn opleiding is wat ik ook leuk vind bij de gidsen: ieder mens is uniek. De gidsen gooien even lekker hun kont tegen de krib, gaan in tegen het stereotype meisje en worden lekker vies in de sloot en staan hun mannetje door zelf hout te hakken en een vuurtje aan te leggen!

laat je uitdagen

 • Conti
 • Erbi
 • Flynth
 • Goedhart keukens
 • Gromax
 • Me broer
 • Plugers montage
 • Vliko
 • mkb assistent
Conti

Conti

Erbi

Erbi

Flynth

Flynth

Goedhart keukens

Goedhart keukens

Gromax

Gromax

Me broer

Me broer

Plugers montage

Plugers montage

Vliko

Vliko

mkb assistent

mkb assistent